De Founders

Onderstaande bedrijven en/of personen hebben in het kader van maatschappelijk ondernemen een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het Generaal Maczek Memorial tot nu toe. Daarvoor spreken wij onze dank uit.

Speciale dank gaat uit naar onze Gouden Ambassadeurs te weten:

De heer en mevrouw Cees en Marieke Meeuwis, de heer Arie Roobol, de stichting Maria Elisa/Koninklijke drukkerij de Jong, Stichting Goede Doelen Breda, het Dr. C.J. Vaillantfonds, de Oorlogsgravenstichting en Ingrammicro CLS.

Van Boxel engineering

We maken het de klant graag een stuk gemakkelijker.

Van Boxsel Engineering houdt zich bezig met het ontwerpen en uitwerken van constructies van gebouwen en civiele werken in allerlei materialen, zoals beton, staal, glas, steen, hout, aluminium of combinaties hiervan. Vele projecten zijn door ons als constructeur, sinds onze oprichting in 1968, gerealiseerd in Nederland en in het buitenland. Naast het ontwerpen van constructies is Van Boxsel Engineering gespecialiseerd in het vervaardigen van werktekeningen van prefab-betonelementen voor fabriek en montage. Tevens verzorgen wij voor diverse bedrijven facilitair reken- en tekenwerk.

Rassers advocaten

Rassers helpt cliënten om het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen. Met juridische expertise op topniveau, dicht bij huis. Door advocaten die uw taal spreken en denken in termen van resultaat. Rassers is gespecialiseerd in Ondernemingsrecht, Bouw- en Bestuursrecht, Arbeidsrecht en Cassatie. Rassers bestaat meer dan 110 jaar, een stevig fundament waarop je kunt bouwen. Het internationale netwerk TAGLaw, waar wij deel van uitmaken, geeft ons bovendien de mogelijkheid wereldwijd te opereren. Heeft u een juridisch advies nodig, behoefte om te sparren of een juridisch geschil, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CLERCX LEENDERS NOTARISSEN

Clercx Leenders Notarissen is een van de grotere kantoren in Breda en omstreken. Door onze schaalgrootte zijn we in staat specialisaties op alle rechtsgebieden binnen het notariële werkgebied aan te bieden. Graag zijn wij jou van dienst en nodigen je uit om contact met ons kantoor op te nemen. Wij zijn gevestigd aan de Prinsenkade 4, 4811 VB Breda. Voor meer informatie ga naar onze website.

Walt Wonder Schmidt

Wij staan voor Storytelling. Verhalen vertellen. Iedere organisatie heeft een uniek verhaal. Een verhaal rondom een product, een dienst of de organisatie zelf. Verhalen zijn, naast de eigen ervaring van de consument, datgene wat bijdraagt aan de reputatie van een organisatie. Het zijn de verhalen die een beeld schetsen van een organisatie. Maar hoe vertel je jouw verhaal? Een website, nieuwsbrief of sociale media platform met alleen tekst gaat jou niet meer helpen. Men kijkt tegenwoordig liever naar video. En dat is waar wij in beeld komen, wij produceren geloofwaardige video’s die het échte verhaal en de ware aard van organisaties naar voren brengen! Walt Wonder Schmidt is een uniek productiebedrijf gericht op het ontwikkelen en uitvoeren van videostrategieën. Dit wordt campagnematig gedaan, maar ook in een seriestrategie. Video is dé manier om jouw doelgroep te bereiken en om jouw verhaal in minuten of zelfs seconden over te brengen. De video’s zijn gemakkelijk toe te voegen aan website, nieuwsbrieven, persberichten, sociale media, emails en meer. Voor meer informatie ga naar onze website of stuur ons een mail.

BDO

BDO is een internationaal opererende accountantsorganisatie. Voor ons bestaat accountancy en advisering uit meer dan regels en cijfers. Ons doel is om nieuwe perspectieven te bieden. Aan onze klanten maar ook aan onze medewerkers. In de nieuwe economie doen kansen zich sneller voor dan ooit. Nieuwe spelregels geven een boost aan zakelijk en commercieel werken. Om succesvol te blijven ondernemen, moeten onze klanten ook vernieuwen. Met een open vizier kijken naar de mogelijkheden die voor hen liggen. Wij helpen onze klanten om met een frisse blik naar hun business te kijken. We willen dus nieuwe perspectieven bieden. Dat kan alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen. Als BDO’er kijk je daarom over de grenzen van je vak- en branchekennis. Je maakt gebruik van al je expertise en talenten en komt zo samen tot nieuwe inzichten en nieuwe kansen. Voor meer informatie, bezoek onze website.

Huizenhoog

Voor wie huizenhoog kijkt zijn er geen grenzen. Dat laten we mensen voelen. Via ruimtelijke ervaringen en met onbeperkt enthousiasme. Of dat nu in een architectonische of virtuele wereld is, in de vorm van een gebouw of 3D-beeld. Huizenhoog luistert, denkt mee en ontwerpt. Iets moois, iets origineels, iets passends Interieur is bijna onlosmakelijk met architectuur verbonden, en misschien zelfs nóg persoonlijker dan de buitenkant. Zowel in Huizenhoge utilitaire projecten, als ook particuliere trajecten, blijkt dat met een aandachtig gehoor als startpunt, enkele kritische vragen tussendoor en een beetje durf aan het eind, Huizenhoog het verschil maakt. ​Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Cliché maar waar. Daarom heel kort: Huizenhoog maakt beelden en films voor architecten, ontwikkelaars, gemeenten, particulieren, you name it. Diversiteit in stijl is de sleutel; abstract architectonisch of concreet en commercieel, het maakt niet uit. Eerlijk is eerlijk: eigenlijk kan alles. Voor meer informatie ga naar onze website of stuur ons een mail.