,

Donatie van € 10.000 van het Dr. C.J. Vaillantfonds

Het bestuur van het Generaal Maczek Memorial is blij met de donatie van €10.000,- vanuit het Dr. C.J. Vaillant fonds.

Dit fonds komt voort uit de Landelijke Vereniging van Crematoria en wordt gevoed door de opbrengsten van verzamelde metalen na crematie. Het fonds ondersteunt goede doelen door heel Nederland.

De donatie zal onder andere worden gebruikt voor de inrichting van de Chambre de Reflection in het Generaal Maczek Memorial.

Wij zijn de Landelijke Vereniging van Crematoria zeer erkentelijk voor hun bijdrage aan de totstandkoning van het Memorial.

Wilt u meer informatie over het Dr. C.J. Vaillantfonds klik op onderstaande link

Naar webpagina Dr. C.J. Vaillantfonds

2 antwoorden
 1. Sebastian
  Sebastian zegt:

  De NRSV heeft een donatie ontvangen van EUR 15.000,- vanuit het Dr. C.J. Vaillantfonds (het Goede Doelen Fonds van de Landelijke Vereniging van Crematoria). Dit bedrag zal worden aangewend ten behoeve van het Scoliose onderzoek. Voor meer informatie inzake LCV, dan wel het Dr. C.J. Vaillantfonds verwijzen we naar de website  http://www.lvc-online.nl .

  Beantwoorden
  • Mary Heessels
   Mary Heessels zegt:

   Wat fijn dat zo’n belangrijk onderzoek ook steun mocht krijgen van het Dr. CJ Vaillantfonds. Wij wensen u veel succes en hopen dat deze bijdrage van het Dr. Vaillantfonds een verschil kan maken voor de scoliosepatienten.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.